Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην οργάνωση ταξιδιών που αφορά τα πληρώματα και τα στελέχη των ναυτιλιακών εταιρειών. Εχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ειδικές τιμές ναυτικών ναύλων παγκοσμίως και να σας συμβουλεύσουμε για τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούν οι ναυτικοί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Επιπλέον, μοναδικές υπηρεσίες βρίσκονται στη διάθεση της εταιρείας σας:

    • Παροχή των υπηρεσιών μας 24 ώρες την ημέρα

Η υψηλά έμπειρη ομάδα μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει και να σας παρέχει κάθε είδους βοήθεια σχετικά με το ταξίδι σας ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεστε, 7 ημέρες την εβδομάδα, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας (και της νύχτας).

    • Παροχή συμβουλών για εξοικονόμηση χρημάτων

Η προηγμένη και υπερσύγχρονη τεχνολογία των συστημάτων μας σε συνδυασμό με τη διαρκή ενασχόληση του ανθρώπινου δυναμικού μας, μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές αεροπορικών δρομολογίων και κάθε πιθανή εναλλακτική λύση για τον προορισμό που επιθυμείτε.

ΚΑΙ το κυριότερο: Μειώνοντας όσο το δυνατό περισσότερο το ταξιδιωτικό κόστος… Το να σας παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα- ακόμα και κατόπιν της έκδοσης του εισιτηρίου σας, το θεωρούμε χρέος μας!

    • Εναλλακτικές και ανταγωνιστικές τιμές

Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας μαζί με την τεχνολογία εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και κάθε πιθανή εναλλακτική λύση που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας